Roqmedia
Start - Roqmedias entrésida  Webb   Multimedia   Layout   Konsult   Kunder   Kontakta Roqmedia
 
     
 

-"Internet är bara en fluga"

/ Ines Uusmann - Sveriges Kommunikationsminister 1996.

Citatet ovan är tyvärr lite för bra för att vara helt sant. Det så ofta felciterade påstående, där Uusmann i själva verket å syftade det planlösa surfandet och att hon inte trodde att folk i längden skulle vilja ägna så mycket tid, som det faktiskt tog, åt att surfa på nätet. [...] "Att sitta och surfa på nätet tar en himla massa tid. Vad är det bra för?" [...]

Oavsett så är det tämligen intressant att blicka lite bakåt och reflektera över hur mkt som faktiskt har hänt sedan 1996. Eller varför inte bara ett par år tillbaka? Eller? Ja, Internet är föränderligt och vad som var aktuellt igår är kanske förlegat imorgon. Google, Joomla, Wordpress, Blogg, Facebook, CMS, Hemsida för mobilen, HTML-mail, CSS, ASP, PHP, keywords, meta-taggar, domäner hit och webhotell dit. Det är många begrepp man möts av både i press och av telefonförsäljare. Vad ska man välja och vem ska man lita på?

Rent konkret hjälper Roqmedia till med ovanstående. Hemsidor med eller utan uppdateringssystem, framtagande av design samt producering av banners.

ROQMEDIA´S affärsidé präglas av ett personligt bemötande där vänlighet, ödmjukhet och sunt förnuft är de ledord som tillsammans med ett leende bildar ledstjärnan för verksamheten. Service är ett nyckelord och vill faktiskt påstå att ingen av konkurenterna slår Roqmedia på fingrarna där.